Aktuelt


Dr. JAN OVE HØIE KOMMER PÅ BYGNES I APRIL

6. februar 2020 kl. 13:21

Vi har gleden av å informere at Dr. Jan Ove Høie skal jobbe som vikar lege for Dr. Liv Lundemoen. Han skal i utgangspunkt jobbe på Bygnes legesenter fra April til Oktober 2020.

Dr. LIV LUNDEMOEN ER GÅTT I SVANGERSKAPS-PERMISJON

13. januar 2020 kl. 12:15

 

Liv Lundemoen er gått i Mamma-permisjon. Har du henne som fastlege skal du forholde deg til disse legene i forhold til hvilken måned du er født i :

NELI: vikar for pasienter født i Januar, Februar, Mars og April

ALINA: vikar for pasienter født i Mai, Juni, Juli, August

Miriam: vikar for pasienter født i Sept, Oktober, November, Desember

 

Dette er midlertidig og gjelder fram til begynnelsen av April 2020, da bynner vikar for Dr. Lundemoen i April.

VEDRØRENDE PASIENTER PÅ LISTE TIL DR. ELISABETH ERTVAAG

8. januar 2020 kl. 08:35

 

 

Dr. Elisabeth Ertvaag har startet egen praksis på Norheim. Ertvaag Legekontor har adresse: Stølsmyr 22, 5542  Karmsund.

Mob. nr:  95 81 51 51

Telefontid:  09.00 - 10.30  og  12.00 - 13.30 man-fre.

Dere kan ringe hennes kontor på mob nr.: 95 81 51 51 for bestilling av time, resepter, spørsmål om sykemelding og for mer info. om hennes nye praksis.

 

Nb! Dr. Elisabeth Ertvaag er ikke på Karmøy Legesenter slik det var blitt informert tidligere og slik det står på Helfo brevet dere har fått tidligere.

Dr. ELISABETH ERTVAAG SLUTTER PÅ BYGNES OG STARTER EGEN PRAKSIS.

13. november 2019 kl. 15:48

 

Det er med tungt hjerte at Elisabeth Ertvaag slutter på Bygnes.

Hun skal starte sin egen fastlege praksis og tar med seg nesten hele pasient listen fra  Bygnes Legesenter  fra 01.01.2020

Time bestilling er åpent fra 02.01.2020 på mob.nr:  95 81 51 51.

 

 Dr. Elisabeth Ertvaag kommer til å ha praksis i samme lokal som Karmøy Legesenter på Avaldsnes fra Januar - Mars 2020.

Fra April flytter hun i helt nytt Legesenter  på Raglamyr.

I desember mnd :Har du behov for øyeblikkelig hjelp , eller fornye resepter ta kontakt på tlf 52810199

 De pasientene som ikke følger med automatisk kan endre fastlege på Helfo .no hvis de ønsker det.

 

INFLUENSAVAKSINE ER KOMMET

29. oktober 2019 kl. 09:35

Nå er influensavaksine kommet på legekontor.

 Det koster kr. 200,-  for vaksinen og å få sette inn vaksinen.

> Det er ikke nødvendig med legetime for dette.

INFLUENSAVAKSINE

23. oktober 2019 kl. 12:28

NB! TIL INFO! VI HAR FÅTT BESKJED I DAG 23.10.19 AT LEGEKONTORENE PÅ KARMØY (gjelder ikke privat leger) FÅR IKKE INFLUENSAVAKSINE FØR NESTE UKE.

Influensavaksiner sendes ikke fra leverandør før i dag. Karmøy Kommune venter derfor fortsatt på levering.

INFLUENSAVAKSINE

3. oktober 2019 kl. 14:26

Bygnes Legesenter får inn influensavaksiner 24.10.19.

Det koster kr. 200,-  for vaksinen og å få sette inn vaksinen.

Det koster kr. 50,-  for å få sette inn vaksinen hvis du har   vaksinen med selv.

NY INFORMASJON FRA BYGNES LEGESENTER

24. juli 2019 kl. 15:17

Husk at du er sikrere på å få kontakt med kontorpersonalet ved å benytte SMS eller nettsiden/app'en HELSERESPONS.NO istedenfor på telefon.

Hvis du trenger AKUTT LEGEHJELP - Ring vårt legekontor 52810199 og velg 2 for å komme til øyeblikkelig hjelp telefon  --- VED FARE FOR LIV OG HELSE RING NØDNUMMERET 113.

 

 

 Hvis du kommer innom kontoret, har vi dessverre som regel ikke mulighet til å gi time der og da, men evt. på et nærmere angitt tidspunkt senere på dagen.

Alle leger på Bygnes legesenter har ulike oppdrag i kommune eller helseforetak i tillegg til Fastlegejobben. Det betyr at de ikke er tilgjengelig hver dag.

Du finner en nærmere angivelse av hvilke dager i uken fastlegen din er tilstede på forsiden.

 

 Hvis du skal måle INR og få dosert MAREVAN?

Dette er eneste pasientkategori som kan komme direkte uten timeavtale. Meld fra i luken når du kommer, du vil da bli satt opp på laboratorie-timelisten. Legen kommer inn i bildet når INR-svaret foreligger. Vi ønsker at pasientene selv passer på å komme til INR-måling når egen fastlege er tilstede. En egen oversikt over dette finnes på forsiden. Dersom denne pasientkategorien ønsker å ha samtale med fastlegen utenom INR dosering, må de bestille time.

 

 

NYTTIG INFORMASJON FOR ALLE PASIENTER:

 

Hvis du IKKE KOMMER GJENNOM PÅ TELEFON: Send en melding på SMS eller helserespons.no

 

Hvis du trenger å gi legen en KORT BESKJED ELLER SPØRSMÅL PER TELEFON?

Ring eller kontakt oss på samme måte som angitt i avsnittet over og oppgi din beskjed. Du vil enten få tilbakemelding fra fastlegen via hjelpepersonallet eller høre fra fastlegen selv innen 2 virkedager.

 

Hvis du trenger SYKEMELDING:

De fleste arbeidstakere har egenmeldingsdager som skal tas ut før man søker lege, antallet slike dager varierer fra bedrift til bedrift. Din arbeidsgiver vil gi deg beskjed om dette og er pliktet til å gi deg beskjed dersom du ikke har flere egenmeldingsdager igjen. Sykemelding gis som hovedregel etter maks. antall egenmeldingsdager er oppbrukt, og det har ingen hensikt å bestille time for sykemelding før dette. Dersom du har fravær fra jobb utover egenmeldingsdagene dine må du ta kontakt med legekontoret for å få vurdering av arbeidsevne. Legen har ikke mulighet til å tilbakedatere en sykemelding dersom du ikke har vært i kontakt med oss for det aktuelle tidligere.

 

Hvis du trenger en RESEPT PÅ FAST MEDISIN:  Da kan du bestille med SMS eller send melding via helserespons.no. Hovedregelen er at e-resept genereres av fastlegen. Dette skjer som regel innen 2 virkedager. Du kan sjekke om resepten er klar på helserespons.no. Bruker du et vanedannende legemiddel som ikke er gitt på blåresept? Da må du bestille legetime for å vurdere videre behov og toleranse for medikamentet før fornyelse av resepten.

 

GRAVIDE: Bestill time som angitt over. Første svangerskapskontroll er i uke 8-12 (svangerskapsprøver kan først tas i 12. svangerskapsuke). Det anbefales at gravide har første samtale med jordmor før uke 12 og bestiller legetime til første svangerskapskontroll i uke 12. Husk å ta med urinprøve og Helsekort for gravide til hver time.

 

Hvis du tror at du har BLÆREKATAR: Ta kontakt og bestill time. Husk å ta med urinprøve.

 

Hvis du ønsker å FJERNE FØFLEKK eller lignende? Bestill time. Legen vil som regel vurdere føflekken og så sette opp på ny time for fjerning/ innsending.

 

Hvis du ønsker å ta en BLODPRØVE: Hovedregelen er at ingen skal ta blodprøver før lege har vurdert indikasjonsstilling og hvilke prøver som skal tas. Man må derfor inn til en legetime først.

 

Hvis du synes det går FOR LANG TID TIL DU HØRER NOE FRA LEGEN etter at du har tatt blodprøver eller andre undersøkelser? Hovedregelen er at legen tar kontakt hvis det er gjort avvikende funn som bør kontrolleres eller følges opp. Vi har ikke kapasitet til å informere om normale prøvesvar, men dette kan du avtale i hvert enkelt tilfelle med fastlegen din.

 

Har du blitt HENVIST TIL BILLEDDIAGNOSTIKK (Røntgen, Ultralyd, CT, MR) må du selv bestille oppfølgingstime hos din fastlege 2 uker etter bildetakingen. Det tar som hovedregel 10 virkedager før beskrivelsene mottas.

 

Hvis du trenger SYKEMELDING ELLER FORLENGELSE AV SYKEMELDING? Bestill time som angitt over hvis ikke annet er konkret avtalt med fastlegen din.

 

Hvis du trenger FØRERKORTATTEST?: Bestill time som angitt over. Husk å ta med evt. briller til synstesten.

 

Hvis du trenger SJØMANNSATTEST/OFFSHOREATTEST? Bestill time som angitt over hos Dr. Ertvaag, som er godkjent sjømannslege og petroleumslege.

 

Hvis du er MISFORNØYD MED FASTLEGEN DIN: Vårt ønske er at du tar dette opp med legen din i forbindelse med en time. Kanskje kan evt. misforståelser oppklares. Ofte vil en ærlig tilbakemelding være nyttig for legen og noen ganger vil det kunne åpne opp og legge til rette for en bedre relasjon mellom lege og pasient. Dersom du fortsatt vil bytte fastlege gå til portal for å bytte fastlege på helsenorge.no: Bytte fastlege

 

Hvis DU GLEMMER TIMEN DIN? Hovedregelen er at du må dekke tapt arbeidsfortjeneste for fastlegen, fordi du har opptatt en time. Dette utgjøres av egenandel og tapt trygderefusjon + et faktureringsgebyr. Husk å bestille ny time hvis problemstillingen  fortsatt er akutell.

 

 

 

 

 

 

 

Nytt Tlf Nr

3. mars 2015 kl. 12:41

Vi har nytt tlf nr. Det nye nr er 52810199.

Det er fortsatt mulig å bestille time på nett/SMS.

Ris og ros - gi oss tilbakemelding!

24. juni 2014 kl. 17:22

Vi ønsker din tilbakemelding for å kunne bli bedre. På venterommet er det derfor satt opp en "ris-og-ros"-kasse der du kan gi oss direkte tilbakemelding om det er noe du er veldig fornøyd med, eller om det er noe som du synes vi bør gjøre bedre. På forhånd takk! Hilsen alle oss ved Bygnes legesenter (NB! gjelder ikke dr Lunds praksis).

Åpningstider

Mandag og fredag: Kl 08.00 - 14.00
Tirsdag - torsdag: Kl 08.00 - 15.00
Lørdag - søndag: Stengt

Telefon besvares hverdag:
mellom Kl. 08.30 - 10.30 og
mellom Kl. 12.00 - 13.30

Telefontid alle åpne dager:
Kl. 08.30-10.30
Kl. 12.00-13.30

Adresse

Bygnes Legesenter
Vestheimvegen 1
4250 Kopervik
Likeved Shell stasjon Bygnes rundtkjøring. 2. etasje samme bygning som Jernia.
Vis kart

Kontakt oss

Bygnes Legesenter
Vestheimveien 1
4250 Kopervik

Sentralbord: 52810199
Faks: 52810192
Bilde som representerer legekontoret